Kúp prosztatagyulladásból

kúp prosztatagyulladásból

ÓVODÁSKOR-ÓVODÁSKÓR 5. RÉSZ

Miklós 33 éves volt, évek óta boldog házasságban élt, amikor egyszer csak elkezdte érezni a kellemetlen, húzó, görcsölő érzést az alhasi tájékon.

Kezdetben nem gondolt semmi rosszra, azt hitte, csak átmeneti a fájdalom, ami majd úgyis elmúlik magától.

Merevedési problémám van! Vajon mi lehet az oka?

Miklós felett átvette az irányítást a betegsége — Kellemetlen kúp prosztatagyulladásból, de nem pokoli, viszont sosem éreztem komfortosan magam: az alhasamat mintha mindig nyomta volna valami. Aztán egyik reggel fájt a vizelés. Megijedtem, mert csak kis sugárban jött, és nagyon kevés, de az is égetett.

Másnapra és harmadnapra sem lett jobb, ezért elmentem az orvoshoz.

  1. Xp prosztatagyulladás fizioterápia kezelése
  2. Vese gyulladás kezelése
  3. Ajánlott: 10 napos kúrában Prosztatagondok?
  4. Mit érez egy prosztatagyulladástól szenvedő férfi? Mi segíthet? (x) | hu
  5. Gyertyák homoktövis olajjal a prosztatagyulladás ellen
  6. Otthon gyógyíthatja a prosztatagyulladást
  7. Normál prosztata méret
  8. Ilyen az élet prosztatagyulladással - betegtörténet - HáziPatika

Az urológus több mintát vett tőlem, és megállapította, hogy nincs baktériumfertőzésem, ám mivel már 4 hónapja éreztem a fájdalmat a kismedencémben, azt mondta, valószínűleg krónikus prosztatagyulladásom van. Antibiotikumot írt fel, de az sajnos csak rövid időre segített, a tüneteim hamarosan visszatértek. A vizelési zavarok átmenetileg megszűntek ugyan, de a kellemetlen diszkomfortérzés a gáttájékon egyre rosszabb lett.

Bejelentkezés

Talán az is számított, hogy folyton ekörül jártak a gondolataim. Annyira idegesített, hogy a munkahelyemen is a szinte már csak a fájdalmaimra tudtam koncentrálni.

  • Hogyan nyilvánul meg a prosztatagyulladás egy férfiban
  • Proxelan végbélkúp - Ott enyhíti a fájdalmat ahol a probléma van

Urológustól urológusig járt kúp prosztatagyulladásból cikket elolvastam prosztata témában, és internetes fórumokhoz is csatlakoztam. A prosztatagyulladás észrevétlenül átvette felettem az irányítást és eluralta a gondolataimat.

Az orvosom tehetetlennek tűnt, láttam rajta, hogy nem tud mit kezdeni velem, hiszen az antibiotikum és a többi gyógyszer nem igazán használt, a laborban soha nem mutattak ki baktériumot, úgy éreztem, hogy csak az idejét rabolom, amikor hozzá mentem.

Összetétele

Egyre rosszabb lett a hangulatom, a családomat nehezen viseltem, otthon inkább a sorstársaimmal cseteltem, és mindenkitől tanácsokat kértem. Több urológushoz is elmentem, mire megtaláltam azt a dokit, aki végül segített rajtam.

Sokat beszélgettünk, ő világosított kúp prosztatagyulladásból, hogy a védekezés nélküli anális szex, vagy egy korábbi felfázás miatt is kialakulhat később krónikus prosztatagyulladás. Elküldött egy gyógytornászhoz gátizomtornára, és figyelmeztetett, hogy kerüljem a fűszeres ételeket, és ha lehet, ne igyak alkoholt.

kúp prosztatagyulladásból

Sokat segített a Proxelan — A betegtársaim közül többen ajánlották a Proxelan végbélkúpot. Ez az egyetlen lokális készítmény Magyarországon, amely ott hat, ahol a probléma jelentkezik, nincs szteroid- vagy antibiotikum-tartalma, és nincs negatív hatással a szexuális aktivitásra sem.

kúp prosztatagyulladásból

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz Forrás: egeszsegkalauz. A Proxelan hatásosságát klinikai vizsgálat is igazolta, az olaszországi vizsgálóhelyen azt tapasztalták, hogy azoknál, akiknél az kúp prosztatagyulladásból Proxelannal egészítették ki, 54 százalékkal, azaz felénél is kevesebbre csökkentek a tünetek, míg a csak antibiotikum-terápiában részesülőknél ez az arány jelentősen alacsonyabb volt. A kúp vény nélkül kapható a patikában, könnyű hozzáférni, és amint jelentkeznek a tünetek, azonnal használható, akár hosszú távon is.

Előnyös gyógyszerforma A legtöbb férfi inkább bekapna egy tablettát a fájdalom ellen. Pedig a végbélkúp előnyös tulajdonsága a prosztatagyulladáshoz köthető alhasi, gáttájéki fájdalom csillapításában elég logikus: a végbélből a kúp értékes összetevői a végbél környéki, ún. Ezen az úton a Proxelan® végbélkúp jól kiegészíti a szájon át szedett egyéb gyógyszerek jótékony hatását. Felhelyezése fájdalommentes és egyszerű: segíthet, ha a kezünket előbb felmelegítjük, vagy meleg vízzel kezet mosunk.

A Proxelan nekem bevált, enyhítette a tüneteket, már kevésbé volt nehéz a vizelés, és az alhasamban is kúp prosztatagyulladásból tompábban jelentkezett a fájdalom. Tisztább lett a fejem is, mert már nem gondoltam folyton a betegségemre.

kúp prosztatagyulladásból

Csodák csodája, a gátizomtorna ugyancsak sokat segített. A fűszeres ételek mellett kiiktattam az étrendemből a fehérlisztet is.

kúp prosztatagyulladásból

Egy ideje tünetmentes vagyok, remélem, hogy ezúttal sokáig kúp prosztatagyulladásból is maradok. Forrás: egeszsegkalauz.

Lehet, hogy érdekel