fbpx

Te is érzed, hogy vázoltatni szeretnél az életeden, az értékrendszereden, és azon , hogy hogyan éled az életedet?

Az élet játékszabályai teljesen megváltoztak, ha te sikerre és gazdagságra vágysz. Ebben a cikkben megmutatom, hogyan tudsz te is olyan üzletet építeni, amelyben elérheted a sikert az, elismerést, a gazdagságot, és a szabadásgot. Ezek az információk amelyeket most itt olvasol gazdaggá tehetnek. A kérdés csak az, hogy te mit kezdesz vele.

 

A mai tanítási és társadalmi rendszer arra tanít, hogy szerezz diplomát, biztos állást és sokat dolgozz. A pénzügyi rendszer pedig arra ösztönöz, hogy tegyél félre pénzt náluk idős korodra, és takaríts meg minél többet. De azt kell, hogy mondjam, hogy sajnos ez a legtöbb esetben csak a szegény emberek útja.

 

Én úgy gondolom, ha te szeretnél néhány év alatt gazdag ember lenni, akkor nem ez lesz az az út amit választanod kell. Hiszen a sok munkával és a megtakarítással sajnos a jelenlegi rendszerben csak  TE nem leszel gazdag. Gazdag lesz viszont a főnököd és az a bizotsító , vagy bank ahol te megtakarítod a pénzed.

 

A megtakarított pénzed csak a legritkább esetben tudja követni a pénzed értekének vesztését. Nézd csak meg, hogy az elmúlt néhány évben mennyivel növekedtek a lakhatási költségek. És a kormányok csak az hajtogatják, hogy 1-3% az infláció. De az elfelejtik beleszámolni , az inflációs adatba, hogy mennyibe kerül, mondjuk egy albérlet, vagy egy új lakás vásárlás.

 

Tehát te miért gyűjtesz valami olyasvalamit ami évről évre egyre kevesebb lesz. A pénz amit munkával keresel egyre kevesebbet ér és a megtakarításaid értéke is értéktelenedik.  Szerinted akkor ez az élet fog téged elvezetni a boldogsághoz, a gazdagsághoz, a szabadsághoz?

 

Ha a hagyományos utat választod a boldoguláshoz az nem fog téged elvezetni ahhoz amit úgy hívnak, hogy szabad élet.

Ehhez teljesen másra lesz szükséged.

Ahhoz, hogy megértsd a pénzt hogyan áramlik tudnod kell, hogyan tudsz jövedelemre szert tenni. Éppen ezért kezdem most itt az alapoknál.

 

1. Szint az alkalmazotti szint.

A legtöbb ember itt dolgozik hiszen arra tanítanak téged a szüleid az iskola és a társadalom, hogy a bejelntett fix állás az ami stabil lábakat ad neked az életben. Hiszen minden hónapban fix időpontban fix összeg megérkezik a számládra amivel lehet tervezni.

 

2. Szint az egyéni vállalkozó vagy kisvállalkozói szint

Nekik már van egy saját álmuk amit meg akarnak valósítani, ezért mindent megtesznek. De itt sajnos minden csak akkor működik ha ők jelen vannak az üzletben. Ha Ő és a munkatársai együtt dolgoznak a sikerért. Ha esetleg 1-2 hónap kiesik abból, hogy dolgozni tudjanak akkor egyenes út vezet a csőd felé. Hiszen a bevételi forrásuk abból áll, hogy ők mennyit tudnak a cégükben dolgozni.

 

3. Szint a közép vállalkozó nagyvállakozó

Itt olyan üzletemberek szerepelnek, akik felépítenek egy üzletet. Alkalmaznak több tucat vagy több 100 embert akik működtetik a vállalkozást. Nekik az a céljuk, hogy Nélkülük működő rendszerek dolgozzanak helyettük. Ezért képesek megfizetni a legjobb szakembereket, hogy ne nekik kelljen dolgozniuk, hanem mindent elvégezzenek helyettük.

 

4. Szint pedig a befektetői szint.

Ez talán a legegyszerűbb leírni. Itt semmi más nem történik, mint a megkeresett pénzből minél több további pénzt létrehozni. Tehát csak a pénzüket dolgoztatják és abból élnek. Ehhez persze óriási mennyiségű tudás és pénz kell.

 

Na most az kell, hogy mondjam , hogy az első 2 szinten lévő emberek a leggyakrabban azért dolgoznak, hogy a másik 2 szinten lévő emberek legyenek minél gazdagabbak. Hiszen a diplomás jól képzett embereket felveszik a nagyvállalatok és multik, hogy nekik dolgozzanak és működtessék  a rendszerüket. Valamit az esetek többségében az egyéni és közép vállalatokat alkalmazzák alvállalkozóként.

 

Tehát a pénz és az érték nagyrésze átkerül hozzájuk idővel. Mert ők más játékszabályok szerint játszanak. Hogy ezt tisztességes-e azt nem akarom ezzel a cikkemmel megítélni. Csak szerettem volna a cikkem elején rávilágítani arra, hogy ha te gazdag akarsz lenni, akkor neked a 3-4. szinten lévő üzletben kell gondolkodni.

 

Ezért én azt mondom, hogy meg kell tanulnod nagy üzleteket építeni. A legnagyobb értéket az életedben az fogja adni, ha néhány éven keresztül meg tanulsz keményen dolgozni azért, hogy saját NAGY ÜZLETET ÉPÍTS.

 

Lehet, hogy eddig a családodban azt hallottad, hogy dolgozz keményen a cégnél, és lépegess fel szépen fokozatosan a vállalati ranglétrán. De én meg azt mondom, hogy ne építs olyan üzletet ami sosem lesz a Tiéd.

 

Ha szabad életet szeretnél élni először meg kell tanulnod nagy üzletet építeni majd, ha ott már kellő vagyont sikerült szerezned, meg kell tanulnod befektetni és a befektetésekből megélni. Így lehetsz csak igazán szabad.

 

Tanulj meg keményen dolgozni néhány évig olyan dologért amiből később passzív jövedelmed származik. EZ az igazi szabad élet.

OKÉ, de a rengeteg lehetőségből melyik üzletet választd?

 

Én azért tartom az Network marketing üzletet nagyszerű lehetőségnek, mert itt a cég teljes mértékben arra törekszik, hogy megszerezhesd a 3-4 szinten lévő képességet a meggazdagodásodhoz. Hiszen tudnod kell, hogy az életben nem akkor lesz gazdag ha sok pénzed van, hanem akkor ha megtanulod azt a késséget, hogy ezt hogyan érheted el.

Az MLM rendszerben szinte korlátlan időt kaphatsz az üzleted fejlődéséhez. Ezért ez az egyik legkiválóbb lehetőség a szabad élethez. A network marketingben évek alatt megszerzett üzleti képességeidet egy életen át kamatoztatni tudod.

Ráadásul rendkívül alacsony belépéssel olyan késségekre tehetsz szert amiért máshol több 100 000 Ft vagy több milliót fizetned kéne. Egy netwrok marketing cégnél egy egyszeri belépéssel máris hihetetlen mennyiségű tudáshoz hozzáférhetsz.

Ha tehát gyorsan akarsz nagy üzletet építeni én a leginkább ezt a típusú vállalkozást javasolom a számodra. De nem kell, hogy feltétlenül rám hallgass több tucat sikeres ember ugyan ezt mondja többek között Robert Kiyosaki is aki a világ egyik legsikeresebb befektetője és üzletembere.

 

Egy nagy vállalat létrehozásához sokszor több 100 millióforint is szükséges, és ha nincs meg benned a képesség, hogy egy ilyen vállalatot vezess akkor ezt a pénzt el fogod bukni.

Egy multi level marketing cégnél ugyan ez az összeg 500-1000 dollár között mozog. Tehát ezért a pénzért építhetsz akár egy 100 vagy akár egy 1000 fős csapatot aki veled és neked dolgozik. Persze az idő ami ebben az üzletben nagyon sokat számít. Ha eltöltesz az üzletben 1,2 vagy akár 5 évet akkor fogsz rájönni, hogy mekkora lehetőség is rejlik ebben a network marketingben.

A kulcs abban rejlik, hogy te mennyire tudsz itt sikeres lenni, az az , hogy mennyire gyorsan tud változni a személyiséged az üzletben.

Tehát a legjobb eszköz a nagy pénz eléréséhez az, hogy építs NAGY ÜZLETET. ÉS a legkisebb buktatókkal, és legkisebb költséggel a Network Marketingben tudod ezt megtenni.

Tudom, hogy a szüleid az ismerőseid azt mondták, hogy tanulj szerezz állást egy nagy vállalatnál és biztos megélhetéshez vezet, de azt garantálom, hogy ezzel nem fogsz tudni szabad életet teremteni a magad számára.

 

Építs nagy üzletet és dolgozzanak neked mások !!!

 

Alkalmazottként nincs beleszólásod a dolgok alakulásába. Bármikor kirúghatnak vagy áldozata lehet egy átszervezésnek vagy fúziónak.

Az MLM nem egy gyorsan meggazdagszunk formula. Itt is idő kell a változáshoz. Hiszen a teljes fordultot neked belülről kell elindítani. Fontos tudnod, hogy 2 féle ember létezik.

Az egyik szerint neked ez úgysem fog sikerülni. Sok barátom és családtagom mondta ezt nekem is. Sokan mondták nekem ezt „nem csináld ezt bele fogsz bukni” .

A másik „Csináljuk képes vagy rá. NE félj segítunk ha nem megy”. Nagyon fontos a megfelelő támogató csapata, ha egy üzletbe bele kezdesz. Akik a mi partnereink folyamatosan megkapják tőlünk a támogatást, hogy sikeresek legyenek az üzletükben. A Network Marketingben persze mindig minden csak rajtad múlik. De a támogatást tőlünk megkapod. A lépéesket viszont neked kell megtenned.

Egy nagy üzlet építésében te leszel a kapitány, de van mögötted egy csapat akik támogatnak az úton.

Ha nem akarsz dolgozni életed végéig. Készen állsz arra, hogy pár éven keresztül mindent feltegyél arra, hogy üzletet építs, velünk akkor keress meg bátran az egyik elérhetőségemen.

Én segíteni fogok neked. Nálunk az emberek számíthatnak rám, és én számíthatok rájuk. Így lehet hatékonyan csapatban dolgozni.

Ha érzed, hogy az életeden változtatni szeretnél a Network Marketing üzlet lesz az, amit a legtöbb változást tudja neked hozni.

Érdekel a csodanő projekt?

Akkor csatlakozz a VIP klubba, és értesülj elsőként a csodanő legújabb tudásanyagairól. 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This