fbpx

A célom, hogy TE is mosolygós Anyuka legyél

Anyukaként átélni azt, hogy gyermekünk születik a Világ legcsodálatosabb dolga. Érezzük, hogy értelmet nyert az Életünk, hogy család lettünk, ilyenkor minden megszépül.  Nem tudom Te, hogy voltál vele, de amikor édesanya lettem „rám szállt egy rózsaszín köd”… ragyogtam!

Az Anyaság azonban nagy felelősség is, onnantól, hogy egy újabb jövevénnyel bővül a családunk már nem csak magunkról, hanem a csemeténkről is gondoskodnunk kell, a jövője, a biztonsága kerül előtérbe.

Egy ideig kapjuk az állami „támogatásokat” amiből (szerintem nem mondok újat), hogy megélni szinte lehetetlen, még akkor is kevés ez a pénz, ha a párunk dolgozik.

Ráadásul nagyon sok egyedül álló Anyuka is van… rengeteg élethelyzetet, történetet fel lehetne sorolni. 

Amikor pedig eltelik, azaz idő, hogy a gyerkőcünket bölcsibe, vagy oviba vinnénk, akkor a munka Világába való vissza állás okozza a következő gondokat.

Ezeket a problémákat szoktam hallani az édesanyáktól:

 

 

Az előző munkahelyüket nem szerették, emiatt ugyan oda nem mennének szívesen vissza

Jelentkeznek egy állás interjúra, de ahogy megtudja a cég, hogy kis gyermekük van, már az esélyei feleződnek is az adott állásra vonatkozóan

Sikerül az állás interjú, felveszik az Anyukát, de a pici gyerek a bölcsiben/oviban, az első időkben folyamatosan elkap valamit (ezen minden csemete átesik az elején), emiatt folyamatos táppénzen van a szülő, ezt természetesen a legtöbb cég ritkán nézi jó szemmel

Az oviból/bölcsiből már legkésőbb délután 4-kor el kell hozni a kicsiket, emiatt állandó stresszben vannak a szülők.

Ha egyedül neveled, akkor a kollégák néznek Rád rossz szemmel, hogy ha Te előbb elmehetsz kvázi „kivételeznek” Veled.

Hosszú ideje otthon vagy már a gyermekeiddel, de valami újra, kihívásra, sikerekre vágysz, üzletasszonyként is bizonyítanál magadnak, de a hogyant nem ismered.

Mi lenne, ha ezektől a problémáktól egy „tollhúzással” megszabadulnál, és olyan szabad munkát találnál, amit pici gyermeked mellett, akár otthonról is végezhetnél?

Egy olyan munkád lenne, amiben szárnyalhatnál, kiteljesedhetnél, hosszú távú, stabilan működő üzletet építhetnél, és ezzel példát mutatnál a gyermekeidnek is?!

Előnyei egy „normál” munkával szemben:

01

Az idődet Te osztod be, a munkádat igazíthatod a gyermeked napi rutinjához, azokban a „lopott időkben” építheted a vállalkozásodat, amikor Ő alszik, vagy már éppen bölcsiben/oviban van.

 

02

Te magad vagy a saját főnököd, nincs stressz, idegeskedés, megfelelési kényszer.

 

03

A Forever cég támogatja a családokat, amit már azzal is bizonyított, hogy a vállalkozásod örökölhető.

 

Emellett pedig gyermek centrikus, mert az összes rendezvényre, tovább képzésre magaddal hozhatod a csemetédet, szeretettel fogadják az új generációt.

Nálunk az Academyken rengeteg szülő kisebb nagyobb gyerekekkel is eljön, a nagyobbaknak játszó sarkokat is ki szoktak alakítani. Csodás dolog ezt látni, ez az üzlet tényleg a szív üzlete.

Célom ebben az üzletben, hogy egyre több mosolygós, boldog Anyukát láthassak!

Úgy érzed, hogy magadra ismertél a leírt sorokban és véget szeretnél vetni a folyamatos siránkozásnak? Végre a tettek mezejére lépnél??

Gyere és csatlakozz a csapatomhoz, hogy ha benned is megvan a kitartás, szeretnél a gyermekeidnek egy pozitív közösségben stabil jövőt építeni, hosszú távon gondolkodsz és minőségi, szabad Életet szeretnél!

Úgy érzed, hogy Neked ez nem sikerülhet?

Ne izgulj, mert nem egyedül kell végig csinálnod és kitalálnod a folyamatokat. Én személyesen nyújtom Neked a segítő jobbomat, jól bevált rendszereken keresztül tanítom meg a hogyant és építünk együtt, csapatban egy csodálatos jövőt.

Nincs mit veszítened, Töltsd ki a jelentkezési lapot és személyre szabottan kitaláljuk, hogy Nálad hogyan induljunk el.

Telefonszámom 

06 30 444 18 69 

Érdekel a csodanő projekt?

Akkor csatlakozz a VIP klubba, és értesülj elsőként a csodanő legújabb tudásanyagairól. 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This