fbpx

Gáll Antónia

Online Networker
Forever Living Company partnere
Szia, Antónia vagyok! Egy édesanya, feleség, szenvedélyes nő és Világ járó. Görgess lejjebb és olvasd el a történetemet

Érezted már úgy, hogy többre vágysz az Életben? 

 

Biztosan tudod, hogy milyen, azaz érzés, amikor ég benned a tűz, valami többre vágysz, olyan dologra, ami inspirál, amiért érdemes felkelni.

Nos, az én történetem 2011-ben kezdődött, amikor már harmadik évemet töltöttem egy a társadalom által stabilnak és anyagilag is biztonságos munkának kikiáltott multi cégnél.

Ekkor már nagyon „vergődtem” a pozíciómban, ugyanis nem találtam sosem igazán itt a helyemet. A szigorú, folyamatos munkarend nem igazán volt az én világom. Szárnya szegett madárnak éreztem magam, egyszerűen nem voltam oda való.

Szerencsére sosem riadtam vissza az újtól, így kockáztattam egy nagyot, felmondtam és a „biztos” multi céget ott hagytam egy saját vállalkozásért, aminek a kimenetele még bizonytalan volt, de én Hittem benne.

Párom, aki mostanra már a férjem támogatott, együtt küzdöttünk, tapostuk ki az utat és az évek során több jól működő webáruházat is létre hoztunk. A mai napig nagyon hálás vagyok Neki ezért!

Az évek alatt a munka mellett a közös szenvedélyeinknek éltünk, ahogy csak tehettünk utaztunk, lazítottunk, élveztük az Életünket.

Majd 2013-ban megszületett közös gyermekünk Olivér.

Az anyasággal felmerült egy kérdés, amit a férjem tett fel akkor Nekem, maradok főállású anyuka, eladjuk a céget, vagy folytatom a munkámat?

Én az utóbbit választottam, mert sosem voltam nyugodt típus, emellett tudtam, hogy én a gyermekünk mellett is ugyan úgy képes leszek a munkámat elvégezni.

Ez így is történt….

Egy újabb mérföldkő…

A következő nagyobb változást én 2017 februárjához kötöm.

Emlékszem arra, hogy betegen feküdtünk itthon a családdal, én az emeleten, Attila a férjem és Olikám lent és valami videót emlegetett, hogy ezt Nekem feltétlenül látnom kell, biztos benne, hogy tetszeni fog.

Nos, akkor hallottam először egy olyan motivációs trénert beszélni, akinek igazán megfogtak a gondolatai, akinek a szavai hallatán magamra ismertem.

Innentől kezdve bele vetettem magam az önfejlesztésbe, rengeteg ilyen témájú könyvet olvastam, hanganyagokat hallgattam, előadásokra jártam, na és persze ami számomra nagyon fontos, hogy a férjem is Velem tartott, így együtt fejlődtünk.

Egy év alatt olyan új szokásokat vettem fel a mindennapjaimhoz, amivel egyre közelebb és közelebb kerültem saját magamhoz.

Ráébredtem…

Hiába a saját cég, már nem kelek fel olyan boldogan, hogy az irodámba induljak, nagyon nyomasztott ez az érzés, tudtam, hogy valami hiányzik.

Aki már olvasta Robert Kiyosaki, a 21. század üzlete című könyvét az tudja, hogy miről szól, röviden össze foglalva az online Networkig üzletről.

Az üzlet filozófiája, felépítése felkeltette a férjem és az én érdeklődésemet és felkerestünk valakit, akiről tudtuk, hogy a világ egyik legnagyobb, 40 éves múltra vissza tekintő online Networkig cégénél a Forever Living  Products-nál dolgozik.

Tehát nem a Network marketing talált meg minket, hanem mi, tudatosan kerestük ezt a lehetőséget! 

Innentől kezdve pedig felgyorsultak az események!

1 hét üzletbe csatlakozás után már részt vettünk az első Academyn ami egy fantasztikus élmény volt mindkettőnk számára.

Csodálatos, pozitív közösségbe kerültünk, olyan Élet utakról, fejlődésekről hallhattunk, ami példaértékű és követendő, lenyűgözött, hogy minden apró kis sikert egyesével és állva tapsoltak meg.

Fantasztikus volt megismerni a cég ösztönző utait, jutalmait, látni azt, hogy itt a csapat munkát milyen nagyra értékelik.

Élőben is megerősítést kaptunk, hogy ez az, amire szükségünk van…mert is emberi sorsokon változtathatunk, valami olyat adhatunk az üzlet által másoknak, ami felemeli őket, ez által pedig mi is felemelkedhetünk.

Ott azon a napon találtam meg újra Önmagamat!

Rájöttem, hogy eddig a „háttérben ”meghúzódva éltem, és hogy, családanyaként, feleségként, szenvedélyes Nőként ennél igenis többre vágyom!

 

A Jelenem

Hálás vagyok az Életemért, azért, hogy 34 évesen ilyen szabadon, korlátok nélkül Élhetek a családommal.

Ezt a szabadságot az online Networkig mind megadja Nekem.

Hiszem, hogy mindennek meg van az oka és az út, amit bejárunk legyen az bármilyen kemény is, ahhoz segít hozzá minket, hogy folyamatosan tanuljunk, fejlődjünk.

A sikert sosem adják ingyen, tennünk kell érte!

Azt sem tartom véletlennek, hogy most itt vagy és az írásomat olvasod. 

Egyúttal meg is köszönöm Neked, hogy időt szántál a történetemre, bízom benne, hogy ezzel is segítek meghozni egy jó döntést…

 

….amivel értéket adhatok Neked és a saját online üzletedhez.

Ha teszett amit írtam és szeretnél velem kapcsolatba kerülni keress meg itt

Érdekel a csodanő projekt?

Akkor csatlakozz a VIP klubba, és értesülj elsőként a csodanő legújabb tudásanyagairól. 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This